Mercedes prezanton Vision AVTR

Postuar në 14 Korrik, 2020 15:38

Meecedez-Benz ka prezantuar vizionin e ri të autoveturës, huazuar nga Avatar. VISION AVTR është një makinë elektrike që ushqehet me bateri të një tipi të ri dhe skafi i saj ndërtohet me materiale të riciklueshme. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.