Pasi uli pantallonat, opozita zbulon se ky është izoluar nga ndërkombëtarët!

Postuar në 09 Qershor, 2020 18:36

Rama është i izoluar edhe nga ndërkombëtarët.

Ky është titulli i një lajmi në një nga mediat e opozitës. 

Titull që të bën për të qeshur dhe që tregon derexhenë e të ashtuquajturës opozitë. Sepse askush nuk thotë se nga është izoluar tjetër Rama, pasi opozita për ta thënë troç: I uli brekët.

Por ky theksim zbulon mendimin e vërtetë brenda opozitës për suksesin politik. Revolucionarët janë tredhur dhe kanë sytë nga buzëqeshjet e diplomatëve të cilëve deri më dje u tregonte popullin. 

Loja me Ramën armik i ka mbetur kalemxhinjve të opozitës dhe personazheve të karnevalit politik të saj si Petrit Vasili. Kjo është loja dihet.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.