Nuk e ka shkelur ende një kryeministër

Postuar në 25 Maj, 2020 13:36

Diplomati dhe publicist Shaban Murati bën këtë vëzhgim në profilin e vet në Facebook:

Duket se ka një lloj animoziteti për sjelljen e elitës politike në Tiranë që e barazon qasjen filoperëndimore me një lloj negacioni të Islamit si fe e shumicës. Nuk kemi pse të analizojmë premisat e z. Murati, vëzhgimi vë në dukje një të ëvrtertë: aderimi gjoja kulturor në kristianizëm është po aq ekzibicionizëm snobësh sa edhe iftarët kryeministrorë.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Shqiperia nuk eshte shumica muslimane ose feje tjeter. Sepse feja ose besimi eshte individual dhe nuk ka ndasi shqiptari me shqiptarin. Boll me teorine qe shumica jane muslimane se u be bajat si ide. Kete e thone shpesh politikanet qe tu bejne qejfin disa liderave. Kush ka deshire te shkoje ne xhami shkon. Neser zgjedh dhe te mos shkoje. Nuk ke pse i vendos ti si identitet shqiptareve dicka qe ne fakt eshte personale per secilin.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.