Kryeministri i tregon popullit aq sa duhet

Postuar në 18 Maj, 2020 13:44

Edi Rama publikon fotot e Teatrit të ri. Ky “lajm” që të ngjan si ato pakot që vinin nga jashtë dhe gëzonin mileti, rrëfen me foto mrekullinë arkitektonike të teatrit të ri.

Mirëpo nëse shohim fotot e z. Rama aty ka një hapësirë parazitare, bosh, pa funksion. Dhe është sipërfaqe jo e vogël.

Vallë të lihet ashtu një hapësirë e tillë? Ku i dihet, por kryeministri ndan me popullin aq sa i takon popullit të dijë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.