Kush e legalizoi?

Postuar në 09 Maj, 2020 16:55

Sot kryeministri Edi Rama ka deklaruar se projektligji për legalizimin e kanabisit ka një vit që konsultohet.

Në fakt,  aty nga viti 2016, kryeministri u pyet për idenë e Koço Kokëdhimës që propozonte pikërisht për këtë gjë dhe ai tha se “nuk jemi gati”. 

Sot Shqipëria është gati. Çfarë ka ndryshuar përveç se në Ministrinë e Brendshme ka ardhur Sandër Lleshaj? 

Asgjë, me përjashtim të një fakti mediatik se idenë e legalizimit të kanabisit mjekësor prej gati dy vjetësh e promovon një nga televizionet kombëtare, TvKlan.

Lidhjet më poshtë ilustrojnë këtë politikë. 
https://tvklan.al/kanabisi-miliona-euro-ne-buxhetin-e-maqedonise-se-veriut/
https://www.youtube.com/watch?v=zY9NO6ICiG0&feature=emb_title
https://tvklan.al/kanadaja-legalizon-marijuanen-rekreative/
https://tvklan.al/pse-te-mos-legalizohet-hashashi-ne-shqiperi/
https://tvklan.al/corona-investon-4-bilione-dollare-per-birre-me-shije-k...
https://tvklan.al/nje-tjeter-shtet-legalizon-perdorimin-e-kanabisit/
https://tvklan.al/lejimi-i-zhvillimit-te-industrise-se-kanabisit/

Ndoshta është rastësi, por duket se z. Rama, si ndjekës i rregullt i lajmeve, ndoshta mund të jetë bindur nga trajtimi profesional i televizionit në fjalë dhe ka dalë me idenë e legalizimit. Për liçencat do flitet më vonë kuptohet.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.