Paga e luftës, të vetëpunësuarve u “teprojnë” 2 mijë lekë

Postuar në 12 Prill, 2020 15:44

20 prilli është data kur të vetëpunësuarit duhet të paguajnë sigurimet shoqërore, në një vlerë prej 24 mijë lekësh.

Atyre që kanë përfituar 26 mijë lekëshin e pagës së luftës duket se u teprojnë vetëm 2 mijë lekë nga kjo shumë, duke e bërë ndihmën e qeverisë, të papërfillshme.

Kreu i Shoqatës së biznesit të vogël thotë për TvT se paga e luftës nuk është realisht mbështetje për shqiptarët.

Comments

Submitted by Pensionisti (not verified) on

Mbaj mend kur na u rrit njëherë pensioni me dy banne e gjysmë dhe kam future nostalgia si Dua. Por ne fakt nuk e dua shumë Duan.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.