Ambasadorët ndërrojnë, por jo zakoni i pranisë sa pakufizuar në media

Postuar në 10 Prill, 2020 13:55

Shikoni se çfarë lajmi përcillet sot:

Shpresoj të takohemi nga afër së shpejti, por për momentin, pata kënaqësinë të takoja virtualisht kryetarët e bashkive të Tiranës, Korçës dhe Fierit dhe prefektin e Durrësit. Faleminderit që i mbani qytetarët të sigurt dhe të shëndetshëm duke zbatuar rigorozisht masat e distancimit social. Le të vazhdojmë me bashkim dhe disiplinë për të mposhtur COVID-19

Cili është kuptimi i një aktiviteti të tillë? Vërtet zonja Kim ka merak për qytetarët shqiptarë, apo SHBA ka nisur së fundmi diplomacincë ekonomike në një vend ku kanë munguar përherë investimet amerikane? Mbetet për t’u parë se cili është synimi i një takimi të tillë, por ajo që mund të thuhet është se zakoni i bezdisshëm në kulm i pranisë së një ambasadori të huaj kudo dhe për çdo gjë, nuk po ndryshon. Edhe pse këshillat dhe dashurinë e shprehin pa hesap.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Venia ne dukje e prezences ka qene dhe eshte nje detyre e nensqetullarve! Dikur BS, pastaj Kina, tani USA, neswr EU/BE. Kjo detyre zhvlereson dita me dite prezencen e qeverise dhe shtetit te nensqetulluar! Thjesht nje program i caktuar i te "medhenjve", me te cilin zyrtaret "e vegjel", si te korruptuar dhe te pazote qe jane, nuk ndjejne shqetesimin me te vogel! Biles, do tu dukej cudi dhe do te qanin, nwse nuk shohin nderhyrjet "mwse normale" te te medhenjve!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.