Biznesmeni Mane: Biznesi i madh mund të mbijetojë pa aktivitet 1-4(5) muaj

Postuar në 02 Prill, 2020 23:09

Biznesmeni Samir Mane ka deklaruar në një lidhje televizive sot se biznesi i madh në Shqipëri është goditur rëndë. I pyetur për mundësitë e mbijetesës në një bllokim si ky, Mane u shpreh se kompanitë kryesore mund të mbijetojnë nga 1 muaj deri në 4-5 muaj. Në varësi të aktivitetit.

Lidhur me situatën e furnizimeve, Mane deklaroi se nuk pret që të ketë probleme në këtë drejtim, sidomos me ushqimin, ndonëse në disa drejtime dhe disa vende priten luhatje çmimi.  

Comments

Submitted by oligarku (not verified) on

Pyeteni Manen mbi Tirana Bank. Fjala ka dal qe ka pergjysmuar rrogat qe ne date 20.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.