OSHEE përgatit fatura “afrofe” për qytetarët, çmim reference sipas konsumit mujor

Postuar në 29 Mars, 2020 15:46

Në një kohë kur vendin e ka mbërthyer koronavirusi, OSHEE dhe ERE kanë përgatitur faturat afrofe për konsumatorët dhe bizneset. Asgjë nuk është bërë publike më herët, teksa vendimi është marrë në fshehtësi mes këtyre 2 institucioneve. Sipas kreut të OSHEE-së, Ardian Çela çmimi i referencës do të vihet sipas konsumit mujor të subjektit përkatës.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.