Teatri Kombëtar shpallet si sit i rrezikur i trashëgimisë kulturore europiane

Postuar në 24 Mars, 2020 13:24

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit ka njoftuar se Europa Nostra ka shpallur Teatrin si një sitet e rrezikuara të trashëgimisë kulturore europiane. 

Europa Nostra ka shpallur zyrtarisht Teatrin Kombëtar si një nga "7 Sitet më të Rrezikuara" të trashëgimisë kulturore evropiane. Ky është një sukses dhe kurorëzim i punës së shumë e shumë specialistëve dhe qytetarëve që kanë kontribuar në këtë kauzë për më shumë se dy vjet

thuhet në njoftimin e Aleansës që përcjell edhe një video me këtë rast. Koja e kërkon që ky sukses të vigjilohet nga marifetet e qeverisë që kur vjen puna te paraja nuk njeh gjendje emergjence. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.