Ndoshta po i afrohemi distopisë së kinemasë

Postuar në 21 Mars, 2020 15:49

Në vitin 1927, Fritz Lang realizoi filmin e njohur “Metropolis”, një parathënie e distopisë së madhe të pabarazisë. Duket si një lloj profecie për atë që mund të ndodhë me botën e sotme që përherë e më shumë po shkelmon parimet e mundësive të barabarta dhe po ringjall simptomat e një lufte për mbijetesë.

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.