Epidemitë në Shqipëri, një kalim i shkurtër historik

Postuar në 20 Mars, 2020 21:23

Në një intervistë për TVT historiani Pëllumb Xhufi flet për epidemitë që kanë goditur Shqipërinë gjatë historisë dhe pasojat e tyre edhe në lëvizjet e popullsisë. Xhufi pranon se kjo temë është lënë pas dore nga historiografia. Më poshtë intervista e plotë : 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.