Sgarbi: Coronavirusi i këtij timit, nuk ekziston. Qeveria? Këshilli i koqeve. Shikoni Porno!

Postuar në 09 Mars, 2020 14:49

Vittorio Sgarbi, kritik arti dhe deputet vazhdon të jetë i bindur se coronavirusi nuk ekziston. Ky sipas tij është një rrezik i shpikur dhe që vendimet e qeverisë janë një marrëzi. Ai është tallur edhe me Presidentin e Republikës që ka thënë se duhet ruajtur qetësia, por nga ana tjetër duhen marrë masa të rrepta. Sa për virologët që kanë dhënë alarmi, Sgarbi nuk përmbahet: Po tallen me ne dhe kanë zbuluar virusin e bythës. Asgjë nuk ka sipas tij.

Shpjegimi është fare elementar: sa herë vjen dimri ne ftohemi.

Nuk i besoj coronavirusit. Po përpiqen të kalojnë diçka tjetër nga pas. Sigurisht ka ca viruse si zakonisht, por jo të ndërrojmë jetën tonë

Këshilli i Ministrave? Këshilli i koqeve. Grisni bythën!

Mbyllni televizorin. Shikoni vetëm Porno! Ka më shumë të vërteta aty.

Këto thotë Sgarbi, i njohur për maneirën e tij televizive.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.