Nuk di sa ta mbrojë Amnistinë

Postuar në 05 Mars, 2020 15:07

Kryeministri Edi Rama është shfaqur i acaruar sot në Parlament duke sulmuar thuajse këdo dhe duke mbrojtur amnistinë që thotë se po e bën për shqiptarët e ndershëm. Sa e besueshme është një gjë e tillë? Ndiqeni këtë pasazh dhe aty mund të shikohet sesi një kryeministër deformon të vërtetën

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.