Coronavirusi, një histori e përsëritur në Itali. Gripi i Hong-Kongut i 1969, infektoi 13 milionë

Postuar në 03 Mars, 2020 13:25

Një kronikë e vitit 1969 e RAI-t sjell disa grimca nga epidemia e Hong Kongut, gripit që u përhap gjerësisht dhe pati pasoja. Njësoj sot edhe atëherë, Italia u godit rëndë: 13 milionë të infektuar, 5000 të vdekur.
Pak a shumë e njëjta situatë me tani, kur koronavirusi po godet me shpejtësi dhe për një koincidencë e ka prekur sërish Italinë jo pak.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.