Daimler shkurton 15 000 vende pune

Postuar në 10 Shkurt, 2020 11:48

Prodhuesi gjerman i makinave luksoze, Daimler ka njoftuar shkurtimin e 15 mijë vendeve të punës. Lajmin e raporton gazeta “Handelsblatt” që citon burime të kompanisë. 

Njoftimi pason një tjetër paralajmërim të muajit nëntor kur u bë e ditur se Daimler do të shkurtonte 10 000 vende punë dhe reduktonte kostot e stafit me rreth 1.4 miliardë euro deri në fund të vitit 2020.

Më tej akoma, Daimler parashikon ristrukturim të investimeve duke hequr dorë nga ato bizense që nuk përbëjnë bazën e prodhimit të vet. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.