Joaquin Phoenix flet kundër racizmit në industrinë e filmit gjatë marrjes së çmimit Bafta

Postuar në 03 Shkurt, 2020 11:28

Aktori Joaquin Phoenix ka fituar çmimin Bafta për rolin e tij në filmin e vlerësuar “Jocker”. Por lajmi në fjalë është eklipsuar nga fjala e aktorit që ka bërë thirrje për një luftë kundër racizmit sistemik të pranishëm edhe në industrinë e filmit.

Ndihem i turpëruar të them se jam pjesë e problemit sepse nuk kam siguruar që filmat ku kam punuar të jenë përfshirës

tha ndër të tjera ai.

Fjala e tij është debatuar gjerësisht dhe në përgjithësi ka patur jehonë pozitive.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.