Soros: Facebook do ndihmojë Trump të rizgjidhet. Unë do të investoj 1 miliardë $ për të menduarit kritik

Postuar në 24 Janar, 2020 00:23

Financieri i njohur George Soros ka deklarur në takimin e Davosit se Facebook do të angazhohet në rizgjedhjen e Donald Trump si president i ShBA. 

Facebook do të punojë për rizgjedhjen e Trump dhe Trump do të mbrojë Facebook. Kjo më shqetëson shumë për rezultatin e zgjedhjeve të 2020-ës

Sipas Soros, Trump është narcisti më i madh, presidenti kinez Xi Jinping një diktator dhe në dallim me ta ai ka vlerësuar aktivisten e re Greta Thunberg. 

Në këtë kuadër Soros ka njoftuarprojektin më të rëndësishëm të jetës”, që konsiston në investimin e 1 miliardë dollarëve për mendimin kritik përmes një rrjeti të ri kolegjesh. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.