Kapet për herë të parë në video bashkimi dhe ndarja e dy atomeve

Postuar në 22 Janar, 2020 16:15

Shkencëtarët kanë arritur të lokalizojnë me video bashkimin dhe ndarjen e atomeve. Filmimi është bërë i mundur nga një ekip kërkuesish nga Britania e Madhe dhe Gjermania sipas të cilëve kjo është hera e parë që lidhja evolucionare, formimi dhe shpërbërja është kapur në shkallë atomike në proces.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Sa te epur per dashuri! Dhe sa shpejt puqeshin e ndaheshin! Ia kalonin edhe kendezit edhe lepurit!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.