OBSH, në seancë emergjente për koronavirusin në Kinë

Postuar në 21 Janar, 2020 13:03

Organizata Botërore e Shëndetësisë do të mblidhet të mërkurën në seancë urgjente për të diskutuar shpërthimin e virusit në Kinë. Në takimin e paralajmëruar do të jenë prezent anëtarët e Komitetet të Masave Rregullatore Emergjente të Shëndetësisë dhe do të jenë këta që do të vendosin nëse shpërthimi në Kinë përbën një emergjencë shëndetësore ndërkombëtare.

Vendimi u mor pas autoritetet kineze deklaruan se virusi kalon nga personi në person dhe shkakton një lloj pneumonie. Ndërsa në Kinë kornavirusi është përhapur në disa qytete, jashtë saj raportohen katër raste.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.