Koronavirusi i ngjashëm me SARS. Në Kinë raportohet një tjetër person i vdekur

Postuar në 20 Janar, 2020 16:23

Kina ka njoftuar zyrtarisht se virusi i ngjashëm ne SARS është përhapur thuajse në të gjithë vendin përfshirë kryeqytetin Pekin.

Sot është raportuar se ka vdekur një person i tretë nga 140 raste të raportuara se janë prekur nga ky virus.

Fillimisht coronavirusi u konstatua në qytetin Wuhan dhe po aty janë raportuar shumë shpejt 136 raste të tjera që ngjajnë shumë në simptoma me Sindromën e Rëndimit Akut të Frymëmarjes – SARS, nga e cila vdiqën 650 persona në vitin 2012.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.