Ironizohet Papa në muret e Romës, paraqitet si "Kill Bill"

Postuar në 04 Janar, 2020 16:31

Incidenti i Papa Françeskut më një besimtare të cilën e qëlloi në dorë ka sjellë një reagim të papritur. Një artist rrugës në Romë, i quajtur Harrygreb, ka vizatuar në mur në rrugicën Campanella në qendër të kryeqytetit Italian, Papën të paraqitur si Kill Bill, filmi i Quentin Tarantino. Në fakt Papa qëndron mbi personazhin e luajtur nga Uma Thurman, një ironi kjo për sjelljen e Vikarit të Zotit në Tokë.

Corriere raporton se Harygreb është arrestuar dhe shoqëruar në kuesturë ndërkohë që muralet janë fshirë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.