Qeveria e ka të pjekur, tërmeti nuk i tund objektivat buxhetorë

Postuar në 22 Dhjetor, 2019 17:03

Tërmeti nuk e ndikon objektivin buxhetor të qeverisë. Të paktën sa i përket rritjes ekonomike. Në një njoftim në Facebook, ministrja e Financave, Anila Denaj shpalos buxhetin 2020, si buxhet të Rindërtimit dhe Vazhdimësisë. Objektivi i rritjes ekonomike: 4%. Investimet publike, jo më pak se 4.5% të Prodhimit të Brendshëm Bruto.

Çdo gjë pra duke si jo më mirë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.