Tryeza e shoqatave të gazetarëve, përfaqësuesve politikë nuk u jepet fjala

Postuar në 13 Dhjetor, 2019 19:04

Shoqatat e gazetarëve kanë paralajmëruar një protestë para paralamentit në 19 dhjetor, kur deputetët do të shqyrtojnë paketën antishpifje. Në diskutimin që përfaqësues të këtyre shoqatave organizuan sot, aktorëve politikë nuk iu lejua të merrnin fjalën.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Projektligji do votohet, do aprovohet, do hyje ne fuqi si Ligji anti-sgpifje, pas kesaj cdo gazete elektronike, cdo portal, cdo forum, cdo faqe private interneti mund te mbyllen dhe do te mbyllen prej nje enti prane-shteteror, AMA. Shancet per t'mos u mbyllur nga AMA jane qe te mbyllen vete, ose te mbyllin gojen e te aprovojne gjithe c'eshte zyrtare! Kush mendon te kritikoje, te mendohet shtate here e te prese zero here!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.