Përplasje mes minatorëve dhe Albchrome. Punëtorët: Kompania ka shkelur Kodin e Punës

Postuar në 06 Dhjetor, 2019 17:29

Minatorët e sindikatës së bashkuar në Bulqizë vijojnë prej ditësh përplasjen me policinë dhe drejtues të kompanisë Albkrom. Ata akuzojnë  firmën për largime të padrejta dhe shkelje të kodit të punës

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.