Bechtel Enka merr kontratën e ndërtimit të korridorit Moravian në Serbi

Postuar në 05 Dhjetor, 2019 11:15

Qeveria serbe ka nënshkruar kontratën e ndërtimit të korridorit Moravia, 112 km, 30 m të gjerë me kompanianë Bechtel Enka Uk. 

Në ceremoninë  e firmosjes ka marrë pjesë edhe presidenti serb, Aleksander Vuçiç dhe përfaqësuesi i kompanisë, Michael Wilkinson. Qeveria serbe angazhohet të paguajë menjëherë nga buxheti i saj 150 milionë euro, ndërkohë që financime do të japë edhe qeveria britanike. 

Korridori në fjalë ka vite që përflitet dhe ai konsiderohet se krijon lidhje të shpejtë në Serbinë Qendrore. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.