Kryeministri e sheh të arsyeshme të qajë disa sekonda për viktimat e tërmetit

Postuar në 30 Nëntor, 2019 10:50

Kryeministri Edi Rama është përlotur sërish. Teksa lexonte emrat e viktimave z. Rama në një çast e ka parë të arsyeshme të preket dhe drithërojë pak zërin duke përmbushur rolin e plakut të moçëm mjekërbardhë që ka dhimnjen e atij që di shumë. 

Lotët skenikë të këtij aktori kuptohen në kontekstin e dominimit të raportimit mediatik post tërmet nga emri i këtij njeriu që këtu kërcënon me burg, nga ana tjetër vjen vërdallë rrënojave i hequr në fytyrë dhe në shoqërinë e bishtave të zakonshëm. 

Si qytetarë të këtij vendi ne i bëjmë thirrje z. Rama të kujdeset për veten sepse sot më shumë se kurrë vendit tonë. Duhet aty ku është vula dhe firma. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.