Foto e Ditës: Duke pleqëruar integrimin

Postuar në 04 Tetor, 2019 22:21

Kryeministri Edi Rama dhe Zonja Bregu sot në Ministerialin Rajonal të Drejtësisë që u mbajt në Tiranë

Comments

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.