13 ditë pas emërimit Vasilika Vjero ikën nga ARRSH për arsye personale

Postuar në 03 Tetor, 2019 18:12

13 ditë pas emërimit si drejtore e Autoritetit Rrugor Shqiptar Vasilika Vjero ka dhënë dorëheqjen nga ky post. Gazeta Panorama raporton se Vjero ka shkuar në zyrë vetëm një herë që prej datës 20 shtator kur u emëruar. Vjero është larguar për arsye personale familjare.

Ish-drejtoresha e Tatimeve zëvendësoi në këtë detyrë, Sonila Qaton e cila po ashtu dha dorëheqjen pas padisë së Gjoka Konstruksion për tenderin e rrugës Kardhiq-Delvinë.

Qato u kallëzua në Prokurorinë e Krimeve të Rënda me dyshimet e se ka shpërdoruar detyrën, shkelur barazinë në tendera dhe ka kryer korrupsion. Kallëzuesit kërkojnë hetime për sa i takon skualifikimit të shoqërisë për ndërtimin e tunelit të rrugës Kardhiq-Delvinë.

Comments

Submitted by Plaku Xhuxhumaku (not verified) on

Keto arsyet personale familjare duhet te jene shfaqur pas emerimit, se per ndryshe kjo zonja i bie qe nuk duhet ta kishte pranuar qysh ne dore te pare.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.