Ky është Presidenti i Shqipërisë! (Video)

Postuar në 03 Gusht, 2019 12:09

Në Shqipëri nuk thuhet kot që politika del nga gjiri i Popullit. Këte shans mund ta ketë nga i pari te i fundit.

Secili mund ta përballojë pa probleme këtë sfidë që duhet thënë se në Shqipëri është kthyer në një sport kombëtar për të shpalosur jo vetëm ambicjet por edhe karakteristikat antropologjike që lidhen me zonën nga vijnë talentet e politikës.

Një dukuri që ka prekur sidomos zyrën e Presidencës. Nëse Alfred Moisiu hante misra para se të bëhej president, ndërsa Bamir Topi ruante me fanatizëm modelini unikal të flokëve dhe balluket e pazëvendësueshme të qytetarisë tiranase, president Presidenti aktual i Shqipërisë nuk i fsheh të dhënat alpine, duke i ndarë me gjithë mëhallën on line. Ai ka postuar një video në rrjetet sociale nga ecja zbathur në ujërat e lumit, duke e atashuar ekzotizimin e e origjinës me mesazhet politike.

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Te shkoje e te shohe se si e ka kthyer malin e Tomorit dhe fushat perreth tij, Likja. Nje pike uje nuk u ka lene nga babezia e tij per t'I pasuruar me mermer. E zente haka e fshatareve qe6ua ka thare tokat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.