Videolajm/Inspektorët e tallashit dalin në terren

Postuar në 31 Korrik, 2019 13:40

Një ditë pas konstituimit të këshillit Bashkiak të Tiranës, mediave dhe publikut u serviret “teatri” i radhës, ku vartës të Veliajt inspektojnë zonën pas teatrit dhe flasin për cilësinë e tallashit. Nuk kishte asnjë dilemë se administrata e re Bashkisë ku PS ka shumicën absolute nuk do përdorej në funksion të propagandës së zotit Veliaj.

Këta njerëz i kanë mbushur mendjen vetes se janë adaptë të flasin edhe për cilësinë e tallashit, mjafton të marrin porosinë e radhes për shërbimin e radhës. Nuk është çudi t’i shohim ndonjë ditë duke analizuar cilësinë e fekaleve që ndodhen pas teatrit me vendosmërinë për të sjellë një erë të re në estetikën e qytetit.

Parimi vertikal i kullave zgjidh çdo gjë!

Comments

Submitted by beni (not verified) on

ky mazniku eshte koka e te gjithave.
po ato magazina qe do prishen nuk mund te behet dicka per femijet se eshte ne qender te qytetit ?
apo eshte me kollai ta quajme ZHVILLIN duke ngritur nje pallat 13 katesh .
me qene se eshte ne pron te bashkis ato shtepit aty kush do i mari apo kryetari si zakonisht.
ketu eshte me ik naten se diten keta te umerojne.
ate fisin ku ta keni me keto qe po na beni qe te ikim sa me pare.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.