Video/Metoda e re e ndërtimit të rrugëve në ShBA

Postuar në 22 Korrik, 2019 22:23

Video paraqet shpërthimin zinxhir në një aks dhe është publikuar nga Departamenti i Trnasportit në Virxhina.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.