Delegacioni i BE-së në Shqipëri organizon seancë publike joga në Liqenin e Farkës

Postuar në 16 Korrik, 2019 14:39

 Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë organizon një seancë meditimi dhe joga për qytetarët shqiptarë. Përmes një postimi të sponsorizuar në Facebook, delegacioni sqaron se me këtë rast është vënë në dispozicion edhe një mjet transporti.

Delegacioni i BE-së në Shqipëri ju fton për një pasdite relaksuese me joga dhe meditim. Bashkohu me ne në 18 korrik në orën 19:00 në Liqenin e Farkës tek “Te Tarracat”

thuhet në njoftim.

Sipas këtij prezantimi relaksimi dhe meditimi i paraprijnë ZA Fest 2019 dhe nisja do të bëhet nga Shtëpia e Evropës në orën 18:30.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.