Videoreportazh/Shpopullimi i fshatrave në Shqipëri

Postuar në 13 Korrik, 2019 15:24

Një videoreportazh i Deutsche Welle që tregon situatën e fshatrave që po braktisen në masë për shkak të varfërisë, por që në fakt provon dështimin spektakolar tonin si shoqëri dhe si shtet, për të menaxhuar një vend kaq të vogël dhe që nuk vuan për pasuritë bazike. 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.