Kriza e tretë epileptike për Merkel (Video)

Postuar në 10 Korrik, 2019 13:18

Shqetësim në rritje për shëndetin e Angela Merkel, pas një episodi të ri që tregon kancelaren gjermane në vështirësi gjatë ceremonisë së pritjes të kryeministrit finlandez në Berlin.

Ky është episodi i tretë që përsëritet në një muaj. Fillimisht, kancelarja dhe stafi i saj nxituan të mohojnë problemet, duke argumentuar se zonja Merkel kishte një dehidrim që u trajtua me...shumë ujë.

Megjithatë rifillimi i krizave specifike në një periudhë relativisht të shkurtër kohore, ngre shqetësime serioze në lidhje me shëndetin e saj. Sipas mediave gjermane mund të flitet për kriza të lehta epileptike që dyshohet se lidhen me fillimet e para të parkinsonit, por zyrtarisht këto aludime nuk janë konfirmuar.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.