Një betejë e fituar për Vjosën(video)

Postuar në 26 Qershor, 2019 00:23

Një film i shkurtër i realizuar për Vjosën dhe burime ujore në Bosnje tregon përpjekjet për të ruajtur nga shkatërrimi ata që quhen lumejtë e fundit të virgjër në Europë. Një sinjal pozitiv që duhet shpresuar të mos shuhet. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.