Beteja e fasadave nuk mbulon pasurimin e qeveritarëve

Postuar në 23 Qershor, 2019 12:13

Kryeministri Edi Rama vijon të hedhë grepat për të peshkuar shqiptarët. Sot ai publikon foton e mësipërme me komentin e mëposhtëm: 

Majtas Gjirokastra e djeshme e atyre që duan të na kthejnë mbrapa, me ulërima e me dhunë dhe djathtas, Gjirokastra jonë sot që kërkojmë një mandat të ri për të vazhduar përpara, me projekte e me punë

Është zakon gjashtë vjeçar ky panair multimedial me fotot si ishim dhe si jemi, duke retushuar nga preferenca jonë, me ndihmën e progresit, prapambetjen opozitare. Zoti Rama harron përherë se këto nuk janë arritje, por detyra për të cilat ai jep llogari, jo të këkrojë mirënjohjen tonë. 

Ka gjashtë vjet që ky peshkim i ka ecur mbarë z. Rama. Por koha ndoshta ka ardhur që ne të shohim dhe krahasojmë mirëqenien e qeveritarëve, si ishin e si janë, si visheshin dhe si vishen, si i kanë shtëpitë dhe sa shtëpi kanë, ku i shkollojnë apo koshtërojnë kalamanët. Jo vetëm për të vlerësuar harmoninë mes pasurimit të Shqipërisë dhe ministrave dhe drejtorëve, por edhe për të kuptuar meritën dhe diferencën.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.