Kryeministri: Gjykata Kushtetuese dhe e Lartë u pastruan nga llumi. Gabimi, jo i yni, por i sistemit

Postuar në 19 Qershor, 2019 22:52

Thotë kryeministri në intervistën e sotme në TVSh:

E mbajmë mend sesi dikur kërkonte falje për ndryshimet e Kushtetutës, sesi deklaronte se përgjegjësia për aleancën me Ilir Metën ishte e tija. Sot zotëria po bën reformë, po pastron hauret e Avgjisë që i kishte krijuar me duart e veta. A mundet të ketë një njeri serioz që t’i besojë këtij zotërie?

Është po ky dhe partia e tij që ka shprehur konsiderata për Gjykatën Kushtetuese për vendime të caktuara, është kyu zotëri që është ankuar në Gjykatën e Lartë disa herë. Sot flet për llum…Fatkeqësi e madhe e një vendi të tërë.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.