Shqipëria meriton injorancën e zyrtarëve të BE-së: Zgjedhjet mbahen në prill

Postuar në 11 Qershor, 2019 23:07

Presidenti i Komisionit Europian, Jean Claude Juncker mendon se zgjedhjet në Shqipëri janë në fund të prillit. E ka thënë në konferencë me kryeministrin Rama. Lapsus? Jo. Thjesht Shqipëria meriton injorancën e një zyrtari të BE-së dhe atletet e kryeministrit. Kujtoni konferencën për shtyp mes Jahjagës dhe ish-presidentit të KiE-s, Van Rompuy:

E dashur, si e keni emrin?

Atifete. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.