Në Romë, jo në Dhërmi: Dy hamburger, dy kapuçino 81 euro!!!

Postuar në 13 Maj, 2019 11:07

Gazeta italiane “Corriere della Sera” i ka lënë vend një incidenti tipik të këtyre kohëve që ka të ëbjë me turistët. Ajo publikon një kupon tatimor me shifër për t’u paguar 81.40 euro. Dy turistët kanë qenë në Vatikan dhe janë ulur të marrin diçka në Romë. Kjo diçka është dy hamburger që kanë kushtuar 50 euro, dy kapuçino për 16 euro, një kafe amerikane 8 euro plus shërbimin që shkon 7.40 euro.

Në fund paguan eurot dhe të mbetet vetëm të thërrasësh: Viva l’Italia!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.