Qeveria u ndalon përkohësisht bashkive të drejtën e prokurimit publik

Postuar në 10 Maj, 2019 16:43

Kryeministri Edi Rama ka propozuar që njësitë e qeverisjes vendore të ndërpresin procedurat e prokurirmit për vitin 2019 përmes një vendim pezullimi të përkohshëm. Sipas vendimit që është miratuar nga Këshillli i Ministrave nga ky urdhër përjashtohen prokurimet me vlerë të vogël dhe procedurat e prokurimit që kanë si objekt produktet ushqimore.

Pezullimi i prokurimeve ishte në fakt një kërkesë e Partisë Demokratike për qeverinë tranzitore ndërkohë që kryeministri duket se ka hequr formalisht një mundësi abuzimi në zgjedhje.

 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.