Finalizohet shitja e “T-Albania”, hije dyshimi për aksionerët e rinj

Postuar në 09 Maj, 2019 18:00

Finalizohet procesi i shitjes së “T-Albania” tek  “Albania Telecom Invest AD” në pronësi të aksionerit kryesor të Vivacom në Bullgari, Spas Roussev.

Transaksioni  me vlerë 50 milionë euro mori aprovimin e autoriteteve mbikqyrëse në Shqipëri.

Shqipëria Telecom Invest AD kontrollohet bashkërisht nga aksionari kryesor i ofruesit më të madh të telekomunikacionit të Bullgarisë, Vivacom, dhe investitori shqiptar Elvin Guri. Ky partneritet është akuzuar në të kaluarën për marrëdhënie me Kremlinin.

https://www.crisismonitor.gr/2019/05/08/o-ote-efyge-ap-tin-alvania-pire-50-ekat/

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.