Pashka, një mesazh shprese kundër korrupsionit dhe arrogancës

Postuar në 27 Prill, 2019 12:08

Kryepeshkopi i Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërië ka përcjellë sot mesazhin e Pashkës e cila kujton ngjalljen e Krishtit, triumfin e jetës mbi vdekjen dhe mesazhin e përjetshëm të paqes.

Ngjallja forcon shpresën që të mposhten përfundimisht padrejtësia, smira, korrupsioni, gënjeshtra dhe arroganca që e vrasin paqen duke çuar shoqërinë në dekadencë. Gjithashtu shpresa pashkale na jep fuqi dhe na siguron se me anë të ndriçimit të Krishtit do të gjenden faljet shpëtimtare nga rrugët e shumëllojta pa krye; politike, kishtare, sociale që na mundojnë

shprehet Janullatos.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.