Frendo: Korrupsioni ka vdekur shpresën (Video)

Postuar në 21 Prill, 2019 11:28

Besimtarët katolikë kremtojnë sot festën e Pashkëve. Në meshën e mbrëmshme, qindra besimtarë iu drejtuan katedrales së Shën Palit në Tiranë për t’u lutur për më shumë mbarësi e paqe, ndërsa mesha e shenjtë ka zgjatur deri pas mesnate.

Imzot xhorxh Frendo në mesazhin për festën e Pashkës foli për fenomenet negative të shoqerisë shqiptare, ku mbizotërojnë veset.

Ai tha se droga, mashtrimi dhe korrupsioni po dominojnë shoqërinë tonë dhe kanë vdekur shpresën.

Comments

Submitted by Taras (not verified) on

Fendo t'i shtoj pak rigon mesazhit te tij se ndoshta I shitet. Shteti yne nuk ndryshon aspak nga Vatikani kur vjen puna tek korrupsioni dhe baterdia

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.