Mbyllet Banka e Kreditit e grupit AlKharafi

Postuar në 08 Prill, 2019 13:31

Banka e Kreditit të Shqipërisë ka kërkuar likujdimin e saj. Revista “Monitor” shkruan se banka në fjalë, që sipas saj zë 0.08% të totalit të aktiveve në sistemin bankar dhe depozitat e saj përfaqësojnë vetëm 0.01% të totalit, po tërhiqet nga vendi pas 16 vjetësh aktvitet. Ajo ka patur si aksionerë kuvajtianët e grupit AlKharafi që ishin pronarë të hotel “Sheraton”, shitur një vit më parë grupit shqiptar “Kastrati”.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.