Video/Protestë e tensionuar para Parlamentit

Postuar në 16 Mars, 2019 13:58

Comments

Submitted by Musa Demi (not verified) on

Këta sotë në Tiranë janë të gjithë që votuan PD dhe në qoftë se janë 600 mijë veta, prapë janë pakicë. Kur do ta kuptojë Lulzim Basha kët fakt që është themeli i demokracisë, se pakica i nënshtrohet shumicës dhe nëqoftë se dallimi është vetëm (1) nji votë! Lulzim Basha nuk ka të drejtë të kërkojë heqjen e Ramës sepse nuk ia dha ky votën, por votën ia dhamë ne si na quan Basha "SOVRANI". Shqipëria kurrë nuk ka pasë qeveri më të mirë se tash, kjo është e vetmja qeveri që punon për të mirën e gjithë qytetarëve të vendit. Nëse Basha mendon se është më i mirë se Rama, ja ku janë zgjedhjet e ardhshme më 2021-n le të urdhëronë ka kohë sa të duash që ta bindë popullin që zgjedhja e tij është alternativa më e mirë për qytetarët, por me dhunë kurrë nuk do ta ketë pushtetin, e vetmja që do të ndodhë është të përfundojnë të gjithë udhëheqësit në burg për nxitje dhune dhe tentim grushtshteti!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.