2013-2018, asnjë ndryshim

Postuar në 13 Mars, 2019 22:25

Kryeministri Edi Rama deklaron shpesh se ndryshimi i qeverisjes, standardeve dhe shumëçkaje tjetër që ka të bëjë me institucionet publike në Shqipëri është epokal në krahasim me qeverinë e mëparëshme të drejtuar nga Sali Berisha.

Është kundërshtuar shpesh ky qëndrim dhe z. Rama është kritikuar se e ka element demagogjikë në këtë drejtim. Raporti i publikuar sot nga Departamenti Amerikan i Shtetit në fakt e konfirmon këtë kritikë, meqenëse sikurse shihet më poshtë, në treguesit kryesorë ai është thuajase identik në përkufizimet e veta me raportin e vitit 2013.

Mbetet për t’u shpresuar që të mos cilësohet edhe Raporti i DASH- çështje Kazani, por të pranohet se qeverisja është në fakt qeverisje Kazani. Më poshtë krahasimi përmes fotove:

Tortura

 

Arrestimet 

Viti 2013   

Viti 2018

 

Policia - 2013

 

Policia - 2018

 

Procesi gjyqësor - raporti i vitit 2013

Procesi gjyqësor - raporti i vitit 2018

Media - 2013

Media 2018

 

 

Prona 2013

 

Prona 2018

 

Korrupsioni 2013

 

 

Korrupsioni 2018 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.