Sanders: Presidenca Trump, vullnet i Zotit

Postuar në 31 Janar, 2019 20:39

Sarah Sanders, zëdhënëse e Shtëpisë së Bardhë, në një intervistë për rrjetin televiziv CBN pohoi se jo vetëm është në gjendje të dijë dëshirat e të Plotfuqishmit, por edhe se presidenca Trump ishte vullnet i Perëndisë.

"Perëndia na thërret që të marrim role të ndryshme në kohë të ndryshme dhe mendoj se Zoti donte që Donald Trump të bëhej President. Kjo është arsyeja pse është këtu. Unë mendoj se ai ka bërë një punë të madhe, duke mbështetur shumë nga çështjet e kujdesit për njerëzit që e besojnë ... "- ka theksuar Sanders.

Trump është votuar nga 80% e evangjelistëve të bardhë në zgjedhjet e vitit 2016, duke tejkaluar normat e kandidatëve të tjerë republikanë, si Mitt Romney dhe John McCain. "Kurrë nuk jam ndjerë më ateist"-komentoi kreu i Liberalëve të Parlamentit Europian, Guy Verhofstadt.

https://www.bbc.co.uk/news/amp/world-us-canada-47066659?__twitter_impres...

I have never felt so atheist :) https://t.co/T9hTgztXLm

— Guy Verhofstadt (@guyverhofstadt) January 31, 2019

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.