S'ka problem. Një gënjeshtër më shumë është...

Postuar në 15 Janar, 2019 15:04

Sot kryeministri Edi Rama shkroi në tuiter:

Sot, Rigles Balili, nipi i Klement Balilit tha në Ora News:

Përfundimi del vetiu dhe dilemat se kush leh, pëllet, mjaullin dhe zhgërryhet, bien sa hap e mbyll sytë.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.