Policinë në Universitete e çoi Partia (Letra)

Postuar në 11 Janar, 2019 12:50

Policia është zhvendosur prej dy ditësh në fakultete për të “normalizuar” situatën e krijuar nga bllokimi i auditoreve. Madje efektivë të saj nuk kanë nguruar të përplasen me studentët.  Me ligj forcat e rendit e kanë të ndaluar hyrjen në Universitete dhe çdo lëvizje mund të bëhet vetëm me kërkesë të vetë Universiteteve.

Një kërkesë e tillë është bërë dhe mban firmën e Administratorit të Universitetit të Tiranës, Skerdi Dafa.

E shkuara e tij zbardh edhe gjithë zellin për të përplasur studentët me policinë. Dafa është anëtar dhe militant i Partisë Socialiste.  Ai ka shërbyer si ish-zv.Drejtor i Përgjithshëm i Postës Shqiptare, së fundmi ish-Drejtor i Drejtorisë Rajonale të Tatimeve të Elbasanit i emëruar nga Partia.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.